Met trots presenteert Pathuis en Partners de vernieuwde website

Wij zijn partner bij de realisatie en exploitatie van maatschappelijk vastgoed. We beschouwen onze opdrachtgevers en andere kennisdragers in het maatschappelijk werkveld als onze partners, maar vooral de klant, bewoners zijn onze partners. Datgene wat wij doen moet bijdragen aan de kwaliteit van hun leefomgeving. Onze website moet dit ook uitstralen.

Een breed maatschappelijk vraagstuk

Op conjunctureel en maatschappelijk gebied verandert er veel. We geven vorm aan een transitieopgave om onze woon- en leefomgeving in steden en dorpen toekomst- en generatiebestendig te maken. In de huidige tijd vraagt dat om deskundigheid en doorzettingsvermogen. Het vraagstuk is niet alleen bouw gerelateerd. Het is een breed maatschappelijk vraagstuk op het terrein van wonen, leven, zorg en welzijn.  Zorginstellingen, gemeenten, onderwijs en andere maatschappelijke organisaties zoeken naar optimalisering van hun ondersteunende faciliteiten. Dit vraagt om een multidisciplinaire en integrale benadering, om teamwork, niet top down, maar bottom-up. Juist nu zijn er kansen om te komen tot verbeteringen, besparingen, tot wellicht hogere opbrengsten. Dit komt het beste tot zijn recht als publieke en private kracht wordt gebundeld.

Te allen tijde te bereiken

Staat u als maatschappelijke organisatie voor opgaven van marktoriëntatie, optimalisatie, transitie, herstructurering, veranderende financieringsstructuren?  Doorgaans is binnen uw organisatie veel kennis en kunde aanwezig op verschillende aandachtsgebieden. Doch wie is de spin in het web als het gaat om de integraliteit van zo’n transitieproces? En wie levert daarbij de bestuurlijke ondersteuning?  Daarom is het handig dat wij deze website hebben opdat u ons te allen tijde gemakkelijk kunt bereiken.

« Terug naar het nieuwsoverzicht