Personalia
Ing. Bert Pathuis
Minister Cremerstraat 8
9491 TJ Zeijen
Geboren op 4 juli 1961 te Oude Pekela
Gehuwd en twee kinderen
 
 
PARTNER IN MAATSCHAPPELIJK VASTGOED
 
Van huis uit bouwkundig ingenieur en al ruim 25 jaar actief op het terrein van maatschappelijk vastgoed, waarvan de laatste 15 jaren als ondernemer.
In dit werkveld zijn conjuncturele, demografische en de politieke bewegingen onvoorspelbaar. Dat vraagt om evenwichtig vastgoedbeleid, balans tussen vraag, behoefte, kwaliteit en de bedrijfseconomische doelstellingen. Bij het ontwikkelen en exploiteren van maatschappelijk vastgoed heb je hart voor de klant en de zaak. Middelen komen maximaal ten goede aan het primaire proces en het vastgoed is daarin optimaal ondersteunend.
 
Mijn toegevoegde waarde
Brede kennis en ervaring in de vastgoedwereld, op strategisch, tactisch en operationeel niveau.
Als Partner in het maatschappelijk veld vastgoedportefeuilles creëren, die de klant, de organisatie en de omgeving naar de toekomst een dienst bewijzen.
Het vastgoedbedrijf ondersteunen, trainen, coachen en vormen tot professioneel en ondernemend dienstverlener, die bij de klanten en bij haar interne en externe opdrachtgevers waardering geniet.
.
Ervaringen en kennis
  • Concept- en vastgoedontwikkeling, vanuit markt-, klant- en organisatieperspectief.
  • Vastgoedmanagement bij de belegger, beheerder, ABP Woningfonds, Vesteda
  • Optimaliseren vastgoedportefeuilles en vastgoedexploitaties.
  • Herbestemming, revitaliseren bestaande gebouwen en locaties.
  • Management, ondernemerschap bij diverse organisaties.

 
Overige
Maatschappelijk betrokken bij diverse organisaties als het gaat om de kwaliteit van onze woon en leefomgeving. Werk nauw samen met Hoge scholen en Universiteiten en betrek jong talent bij het brede maatschappelijk vraagstuk. De veelzijdigheid van mijn werk en de netwerken die ik onderhoud, verschaffen me veel energie en steeds weer nieuwe uitdagingen. Ik ben handig en vind het leuk om zelf dingen te bedenken en te maken. Ik geniet van de natuur en ga graag steden verkennen.