Onze drijfveren

Mens staat centraalMens staat centraal

Wie er voor wil zorgen om plannen haalbaar te maken, ontwikkelt vanuit klant- en marktperspectief. Het uitgangspunt is duurzame, gezonde en groene woon-, werk- en leefomgevingen. Consumenten zijn kennisdragers en participeren in de planontwikkeling.

Outside the boxOutside the box

Vastgoedinvesteringen zijn kapitaalintensief, toekomstgericht en verbonden aan nieuwe kansen. Door buiten je werkveld te kijken en nieuwe verbindingen aan te gaan ontstaat er ruimte voor innovatie. Door samen te werken met partners, stakeholders en consumenten zal de uitkomst gegarandeerd inspirerend en verrassend nieuw zijn.

Maatschappelijk vastgoedMaatschappelijk vastgoed

Pathuis en Partners realiseert klantperspectief. Vanuit brede ervaring en een kundig netwerk ontkiemen frisse ideeën en nieuwe inzichten tot haalbare concepten en realistische plannen. Het resultaat; Optimaal investeren en exploiteren.

 

Duurzaam, gezond, groen

Optimaliseren staat in het teken van duurzaam, gezond en groen. Daar committeert Pathuis en Partners zich aan. Plannen maak je voor de toekomst. De bouwwereld in een tijdperk van nieuwe industriële revolutie. Beton en staal wordt nu al vervangen door bio composiet, uitermate sterke bio vezels. Andere innovaties zijn: biobased isolatie en aerogel, intelligente klimaatsystemen, gebruik van natuurlijke bronnen, slimme en smart gebruikersondersteuning. Bouwsystemen worden veel lichter, flexibel, gemakkelijk veranderbaar, smart en verhandelbaar.