Samenwerken met Jong Talent

Op dinsdag 6 september 2016 was de aftrap van de samenwerking tussen een groep studenten van Stenden Hogeschool van de opleiding Tourism and Leisure en Pathuis en Partners. Deze studenten doen onderzoeken naar mogelijke herbestemming van de voormalige RK kerk in Veenhuizen.

In Veenhuizen, de voormalige Kolonie van de Maatschappij van Weldadigheid, staat veel waardevol cultureel erfgoed. Om dit erfgoed in stand te houden zoeken we naar nieuwe bestemmingen.

Hierbij heeft Pathuis Partners de hulp ingeroepen van deze jonge talenten. Mijn ervaring is dat jongeren met een frisse blik kijken naar de toekomst. Juist dat is van toegevoegde waarde. Jongeren zien nieuwe kansen en nieuwe markten. Zij zijn andere generatiedenkers, aldus Bert Pathuis.

Zie mij als een mentor. Met mijn ervaring in de vastgoedbranche kan ik dit jong talent ondersteunen. Met deze combi zijn we in staat om samen daadwerkelijk vernieuwing tot stand te brengen. Bovendien steek ik ook het nodige op van de nieuwe inzichten van deze studenten. Zo bestendigen we de samenwerking tussen het onderwijs en het werkveld en zijn we partners van elkaar.

 

 

« Terug naar het nieuwsoverzicht